preskoči na sadržaj
Naslovnica

Uručenje Povelje zahvalnosti Požeško-slavonske županije

Prošloga četvrtka, na Danu Požeško-slavonske županije Osnovnoj školi Lipik dodijeljena je Povelja zahvalnosti koju je preuzela ravnateljica Klaudija Kovač.


Zahvala ravnateljice Osnovne škole Lipik Klaudije Kovač:

"U ime svih učenika i djelatnika Osnovne škole Lipik izražavam zahvalnost osnivaču Požeško-slavonskoj županiji, odnosno gospodinu županu Alojzu Tomaševiću. Nakon obavijesti o nagradi, pri čemu sam bila ugodno iznenađena, osjećam da je Županiji stalo do vrijednih ljudi, koji nesebično djeluju u području odgoja i obrazovanja. Naš trud je netko prepoznao, o tome progovorio i priznao. Nagradu doživljavam kao javno priznanje za djela i rezultate naše škole.  Ova godina je uistinu bila posebna. Vlastitim idejama za realizaciju i sredstvima Županije za dogradnju učionica,  prešli smo na jednosmjenski rad, uveli e-dnevnik, dobili Zlatnu povelju za najljepši školski vrt, započeli energetsku obnovu, znatno investirali u poboljšanje uvjeta rada,  imali niz projekata,  a uz suradnju i financijsku potporu Grada Lipika omogućili program produženog boravka te radne bilježnice i radni materijal svim učenicima. Iznimni su bili uspjesi naših učenika i mentora na županijskim i državnim natjecanjima.

Tijekom ovih godina rukovođenja školom naučila sam da je za temeljito i uspješno obavljanje posla odlučujuće imati stručne, pouzdane i učinkovite suradnike. Tako sam u tom vremenu imala velik broj kolega iznimno spremnih za pomoć i podršku, koji su me ohrabrivali i poticali da ustrajem na tom putu. Sretna sam i ponosna što smo zajedničkim snagama ostvarili sve ove rezultate. Kao izraz naše želje da na konkretnoj razini pomažemo našoj djeci, uvjerena sam da smo dali istinski doprinos u području školstva i ostavili neizbrisiv trag kojim trebamo dalje koračati. Stoga, svima vama dragi učenici i djelatnici škole, od srca zahvaljujem iznimno štujući vaš doprinos. Hvala vam."Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marko Svjetličić   datum: 15. 4. 2019.

Virtualne učionice

     

   Razredna nastava

    OŠLipik 1.a   OŠLipik 1.b

    OŠLipik 2.a   OŠLipik 2.b

    OŠLipik 3.a     OŠLipik 3.b

    OŠLipik 4.a     OŠLipik 4.b

       OŠ Lipik PŠ Dobrovac

    Predmetna nastava    

    OŠLipik 5.a   OŠLipik 5.b

    OŠLipik 6.a   OŠLipik 6.b

    OŠLipik 7.a   OŠLipik 7.b

    OŠLipik 8.a   OŠLipik 8.b


e-dnevnik

 


Tražilica

Kada zvono zvoni

1. SAT :   8.00 -  8.45
2. SAT :   8.50 -  9.35
3. SAT :   9.45 - 10.30
4. SAT : 10.40 - 11.25
5. SAT : 11.30 - 12.15
6. SAT : 12.20 - 13.05
7. SAT : 13.10 - 13.55
8. SAT : 14.00 - 14.45


Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 9. 2012.

Ukupno: 215639
Ovaj mjesec: 1055
Ovaj tjedan: 458
Danas: 5
preskoči na navigaciju